lördag 3 juli 2010

+ 30 i skuggan

I dag har det varit HETT! +30 grader i skuggan är ingen lek, men det var rätt skönt ute i skuggan där det fläktade.

Tog ut ett par filtar, oss själva och katterna i sele och hängde på baksidan nån timme. Katterna åt gräs tills de spydde men sen kunde de faktiskt uppskatta skuggan och lägga sig ner för att vila. Resten av dagen har de legat inne, mestadels på rygg :-) och sovit.

Nu på kvällen börjar skuggan komma tillbaka till kattgården och det i kombo med lite blåst gör det till en skön plats för två pälsbollar. Ställde ut en stor skål med vatten till dem så att de kan dricka lite mer eller plaska om de vill. Tog faktiskt också en blöt handduk och torkade båda katterna med, hoppas att det svalkade lite i alla fall.

Vi har bokat en semestertripp till Gotland, och vi ska ta med katterna! Ska bli spännande att se hur det går... Tänkte faktiskt bilträna dem lite här på kvällarna och åka lite, de har inte åkt så mycket sen vi flyttade hit. Hittade också ett nummer av Våra Katter med en artikel om katter på resa som jag ska läsa. Det är ju svårt att få kattvakt så det känns bra att ta med katterna. Vi ska bo en stuga där man får ha med djur och har bokat djurplats på båten.

Har ännu inte fixat min dator och orkar inte koppla upp min gamla så det får vara lite bildlöst och trist ett tag....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar