onsdag 29 december 2010

Snart är det nytt år

Snart har mellandagarna passerat, har jobbat lite grann, i morgon är det ledigt igen och sen är det nyår! Skulle behöva mera ledigt men har valt att snåla lite med semestern, kan vara bra att ha några dagar kvar, vi får inte nya förrän i april.

Grabbarna katt har fått vara ensamma hemma några dagar nu efter att ha haft sällskap hemma men det verkar inte gå någon nöd på dem. I dag jobbar jag hemma så de har lite sällskap igen. Stravve har en rutin att gå ut på morgonen/förmiddagen och sen är han ute till och från ett par timmar innan han går in och lägger sig och vilar resten av dagen. Allan han är inne hela tiden och vill helst ligga i mitt knä men det är lite opraktiskt när man ska jobba.

I dag kommer Micke hem igen, han har varit i Dalarna ett par dagarn nu. Katterna tyckte det var konstigt de första dagarna och undrade var Micke var, ska bli spännande att se hur de beter sig när han kommer hem!

Funderar lite över nyår, ska iväg på kvällen men funderar på att åka hem till tolvslaget och alla raketer så att katterna slipper vara själva. De har inte varit rädda tidigare men då har vi alltid varit hemma. Stravve har ju nästan varit så att han sprungit från fönster till fönster och tittat där det smällt som mest. Allan var lite mer undrande förra året men jag kan inte kalla det att han var rädd. Nåja, det tåls att funderas på hur det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar