fredag 13 augusti 2010

Gotland

Ja, hur var det då att semestra på Gotland med katterna? Väldigt bra tycker jag!

Måndag
Kom till stugan vid halv tolv, katterna fick gå runt och undersöka vilket var spännande. De tog först ett varv på golvet, sen ett varv lite högre upp! Vi höll dem sällskap i ett par timmar, var själva ganska trötta efter en intensiv helg och sen tidig morgon. Åkte iväg ett tag och handlade lite osv. Katterna var lugna när vi kom tillbaka. På kvällen fick katterna uppleva något spännande! Tre hästar gick förbi utanför fönstret och vad katterna spanade!

Tisdag, onsdag och torsdag
Vi gjorde utflykter på dagarna, katterna var hemma. På eftermiddagen när vi kom hem fick killarna gå ut lite i sele (inte torsdag då vi packade lite och städade). På gården där vi bodde fanns 2 katter 11 och 17 år gamla. Våra katter hade sett dem genom fönstret men i onsdags såg de dem ute. De fick inte hälsa på varandra, det finns ingen anledning till det tycker jag. Allan var dock nyfiken på gårdens katter medan Stravve fräste så att gammelkatten drog... Gäller att visa vem som bestämmer fast man inte bor där!

Fredag
Hemresa

Nu är båda katterna mycket trötta och nöjda med att vara hemma igen till lite större ytor, egna klätterträdet och deras vanliga sovställen! De undrar nog vad syftet med detta var och det är ju svårt att förklara!

Bilder kommer senare när jag orkat ladda in dem i datorn!

1 kommentar:

  1. Härligt att det gick bra och att både ni & killarna fick miljöombyte :-)

    SvaraRadera