söndag 23 maj 2010

Helgen

Oj oj, vilket oväder det blev i dag, ösregn och åska. Stravve verkade bli lite rädd för åskan faktiskt, stackarn.

I går var vi ute i trädgården och plockade maskrosor som vanligt, grabbarna fick vara med i sele för de ville inte vara ute i buren där det var varmt när solen låg på. De gillar att vara ute i gräset och gå runt lite, efter en stund brukar de lägga sig ner i skuggan och vila.

När vi var klara med maskrosorna fick katterna gå in och vi fortsatte att gräva en ny rabatt. Arbetet skulle fortsatt i dag men det sprack pga vädret, är ju kanske inte så lämpligt att så gräs i ösregn. Hoppas bara vi hinner göra det innan vi åker bort nästa helg...

I dag blev det pälsvård i stället, katterna fäller en del så furminatorn åkte fram, blev en ordentlig hög med päls. Ska lägga in lite bilder sen när jag orkar plocka fram den andra datorn (eftersom det är nåt fel på min nya dator så att det inte funkar att lägga in bilder...). Stravve blev sur som ättika efter ett tag och fräste, att han inte ger sig är en gåta, han får ju inte gå förrän vi är klara och så har det alltid varit. Allan vrider sig som en mask när man ska kamma magen men nu är den ju rätt fri från päls så det är enkelt.

Har inte fått svar på biopsierna än, har dock sett att de ringt från veterinären men vi har inte varit hemma, ska se om jag hinner ringa dem i morgon och fråga efter svaret.

Allan svarthaka (eller vad det är) har vi behandlat med alsolsprit, blev inte så mycket bättre och sen aloe vera gel, vet inte om det blev sån skillnad heller. Nu har vi låtit det vara i drygt ett dygn och då ser det bättre ut. Vad ska man göra???? Nu får det vara ett tag och så får vi se hur det ser ut då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar